Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla så behöver vi lite egen tid ibland

för att inte gå under
gå sönder
Inte få en blunder
Då man bara månar om sig själv och skiter i alla andra
Kanske låser man dörren och stänger av mobilen
med ett meddelande på handtaget
Snilleblixt i arbete
Var god och stör ej
Och sist men inte minst
Respekt!!!
Om inte så öppnar man inte dörren om någon
behagar att störa en, trots allt

Alla så behöver vi lite egen tid ibland
Det är bara så...

Ken Cassel
11/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-11 20:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man behöver få vara själv ibland, kanske för att ladda batterierna...
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel