Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan


Du glömde skärpan i din polaroid
Negativ bländar dig likt en dammig servis
Torkade lungor i ett försök av vad?
Jag släpper ut ett sista andetag
men dammet är fortfarande kvar
Känslan av att inte räcka till

Vad är jag värd? Vad är du värd?

En längtan som vandrat i årstider av färg
Vintervit till Vårens gröna
Sommarljus till Höstens gula
Jag ber om ursäkt, tar av mig hatten
Ett farväl i samråd med vinternatten

Lämnar ditt negativ med egen polaroid
Ger dig en anledning att rengöra din lins
Vi har det ganska bra, om du minns?





Fri vers av viskaintedittnamn
Läst 192 gånger
Publicerad 2017-12-12 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaintedittnamn