Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här gången

Jag tror du vet
Du vet att jag tror
Jag ser dig andas mot ett eget uppror
Jag håller andan ännu en gång

Din nerv i pannan visar att du menar allvar
Den här gången

Jag stryker min hand i ditt hår
Din puls visar ett tecken på lugn
Den här gången

Du blir levande likt en eld
Din övertygelse går inte att stoppa nu
Jag tror du vet, Jag behöver dig

Du vet att jag tror, tror på dig




Fri vers av viskaintedittnamn
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-07 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaintedittnamn