Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista farväl


En sista spark från dig, ordet OSS föll isär

Jag föll mot marken med min livlösa kropp

Kunde höra hur du skrek och rev ett sår i min själ

Du slet av mig alla kläder, som ett sista farväl




Fri vers av viskaintedittnamn
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-31 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaintedittnamn