Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ett ljud

Sanningen blomstrar i dina ögon
dina läppar darrar, utan ett ljud
Osäkerheten ger liv åt din panna
dina läppar darrar, utan ett ljud

Sporadiskt, melodiöst

Infall, utfall eller förfall?

Prästkragen i ditt hår vissnar, faller av
Blåklinten följer, en duns i backen
dina läppar darrar, utan ett ljud

Impulsivt, grandiost

Godhet, glödhet eller bitterhet?

Tårar som torkar, blir till salt
dina läppar darrar, utan ett ljud
Sommaren reflekteras i din bleka hy
dina läppar darrar, utan ett ljud

Förföriskt, fiktivt

Oljud, missljud eller utan ett ljud?

Perspektivet gav lögnen ett ansikte




Fri vers (Fri form) av viskaintedittnamn
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-08-25 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaintedittnamn