Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag är

Ibland.

Bara ibland.

Verkligen bara ibland.

Vill jag att du ska älska mig precis som JAG är.




Fri vers (Fri form) av viskaintedittnamn
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-23 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaintedittnamn