Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du rätt?

Att kunna älska är ett privilegium.
Än mer privilegierat än att älskas.

Som ett sug av att stänga en öppen bok,
just den boken du en gång ville öppna för att läsa.
Känslan av att du inte orkar läsa vidare,
känslan av att du tror dig veta hur boken slutar.

Just den känslan gav du mig ikväll.




Fri vers av viskaintedittnamn
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-13 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaintedittnamn