Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla jag vill få känna igen och igen och igen ...


Undrar stillsamt om du känner ...

... hur hela 
min kropp och själ
inom mig ler ...

... när du mig
den där blicken ger ...

Det är blott bara
reflektionen 
och återspeglingen
av hur din närvaro
inverkar på hela mig

och som får mig
att vilja så mycket mer
med dig ...

 

 

 

_____________________

Publicerad tidigare i juli 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-13 08:29



Bookmark and Share


  Stay Golden
Lov is a weird power drug
2017-12-13

  Kungskobran VIP
Känner hur det pirrar i hela kroppen
2017-12-13

  ResenärGenomLivet VIP
En go känsla som värmer...
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP