Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jingle all the way


Jingle Bells

I år ska jag ta 
ett fastare tag 
om skinkan
och klappa om 
mitt 
paket 
lite extra.


Jag tänker
krama musten 

ur min Julkorv
och doppa den
djupt
i grytan

innan jag själv

blir inlagd.




Fri vers av Tabac VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-13 18:03



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Hahaha mmm roligt med alla juliga bilder du lyckades måla upp
2017-12-17

  Spik
Haha !
2017-12-15

  alicja lappalainen VIP
humoristisk dikt med anspelningar som går utanför tankar om det heliga.
2017-12-13

    Sefarge VIP
Köttets lusta?
Och därefter
Kommer fasta
O ekonomiskt
armod
(för en del?)
Kuligt skrivet!
;}
2017-12-13

  Fulbergarn
:)
hoppas ja hittar en gryta
2017-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP