Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagens vågor reser och sjunker


Min gnista gömd i en kista

Tag då åter min gnista
göm i det trista

Längtan den leker
Mot kistan den smeker

Lockar det gråa
i svärtan så svart
att resa sig upp
ur plankornas makt
med låset i lock
dyrkas nu opp

så det tristas kokong
kan springa i blom
åter få glänsa i ljuset




Fri vers av Hopplös själ
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-15 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ