Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väcka ett ögas lust

Jag känner en längtan att få skapa något för ögat
Inte bara en bild för det inre!

Jag vill väcka det inre med en nagel i ögat
låta en bild väcka en känsla,en tanke

Jag skriver för att lätta min sorg,min saknad
Med pensel vill jag hitta en väg
rakt in förbi din mur av tankar
kan jag göra ett verk av känslor
som talar rakt in i din heliga graal?

Jag behöver ett ord för min själ
men vill skapa ett drömverk
till att någon behaga

Magi utav färg
måste komma
från en ådra av guld
uti malm från mitt inre




Fri vers av Hopplös själ
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-16 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ