Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperstravar av ord

Papperstravar av ord som krossar mitt huvud i regnet med dig där ingenting slutar. Forsar av ingenting som kommer upp till ytan. Små lappar av krossad sammet där du finns bevarad mot din vilja. En oas är allt jag vill vara för dig. Ändå stannar jag bara här på andra sidan och väntar på det som aldrig kommer. Små rännilar av tårar som har bildat vattenpölar med ditt namn.
Där du strävar- där vill jag vara. Där du gråter vill jag finnas som ett paraply i himlars evighet.




Fri vers av nattisugglan
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-16 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattisugglan
nattisugglan