Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon såg hur illa tilltygad hon var

där hon låg helt naken och sargad på marken
Så då flög hon genast ner från himmelen och tog henne
under sina vingar i den annars så vackra parken
där detta våldsdåd hade skett
En våldsdåd som ännu inte var uträtt då något vilt djur
på henne hade försökt äta sig mätt
Men nu var ängeln där och hälpte henne att komma på
fötter igen så att hon kunde fortsätta att studera beteende
forskning på alla de vilda djuren som bor i den så stora
parken och skogen
då hon bara älskar naturen
Så hon kunde inte längre vara arg på alla de vilda djuren
då hon numera av livet bara ler mycket brett…

Hon såg hur illa tilltygad hon var!

Ken Cassel
17/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger
Publicerad 2017-12-17 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel