Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harjinder

 

 

Min privata chaufför

 

Kör mig till Nirvana

 

Med din gudomligt sköna kuk




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-17 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik