Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den perfekta anarkisten

Den perfekta anarkisten,
är självständig,
antiauktoritär,
tränger sig på,
social på sina villkor ...

...oj, det var ju katten.




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-19 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm