Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst, snälla du ...

Tyst, snälla du, var bara tyst, ty jag har behov av att prata ut.

Nej, du vill bara prata om dina behov, men när jag som har lyssnat på dig behöver prata så klarar du inte av att bara lyssna.

Tid för råd kommer, men just nu är det dags att lyssna på mig, det jag berättar kommer från djupet av mitt hjärta.

Minns du när jag satte mig ner och lyssnade på dina problem?

Jag lät dig prata ut, råd gav jag när du bad om det, inte innan.

Det jag vill säga är att även jag som lyssnar har behov av att prata ut emellanåt, för en tyngd i mitt hjärta behövs tas bort.




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-19 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm