Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På varsin sida håller vi balansen båda behöver

Du klandrar varje försök
som om ansträngning var utan värde.
Ändå längtar du efter sällskap
där du gömmer dig bakom en dålig erfarenhet.

Kanske slutar människor överraska
när vi tappar tron på att ömhet kan vara till för oss.

Men vem vet egentligen hur det är
att verkligen förtjäna något,
när vi panikslaget försöker hålla balansen
mellan rätt och fel?

Allas lika värde är väl just det
att vi behöver en jämn ström av kärlek och förlåtelse.









Fri vers av abobby
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-19 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abobby
abobby