Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äpple

 

 

Håll käften stängd

 

 

svälj orden

 

 

bit i det sura äpplet




Bunden vers (Haiku) av Spik
Läst 436 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-19 19:53



Bookmark and Share


  Sandra De Freitas VIP
Tänk att så få meningar kan säga så mycket. Grymt!
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik