Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det åter jul igen

då barnen ska dansa runt granen och ha det kul
Titta på Kalle Anka och skratta sig fulla
medan de öppnar sina klappar
Vilket stod på tur
Det är bara att hoppas att allas önskningar går in
så att inte någon unge blir allt för sur
Allt för pur
Mamma och pappa
Vad är det här
Varför ger ni mig ett gossedjur när det är en hund
som jag vill ha
Nu blir jag inte det minsta glad
Ifrån köket kan man plötsligt höra ett woff woff
Snacka om att det var någon som sken upp
mera lycklig än glad
Tack Mamma och pappa
Ni är dom bästa
Ja, det tror jag det
Så på julafton ska ingen behöva känna sig ensam
eller ful, tycker jag
Så varsågoda
Här bjuder jag på en bit choklad
Och ni får ta ifrån det undre laget om ni vill…

Nu är det åter jul igen!

Ken Cassel
20/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 328 gånger
Publicerad 2017-12-20 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel