Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon så går vi mot ljusare tider igen

såhär ett par dagar innan julen
Så snart kommer åter våren och sommaren vilket är
för en annan den bästa julklappen
Tiden går ju ganska så snabbt ändå
Så det är något att längta efter varje år
Men visst har vintern sin tjusning, men för den vill jag
inte släppa någon endaste tår
För här står jag och fryser om mina stackars små tår
Så kommer hon inte snart är det jag som går hem igen
Hem till den så goda värmen
För om jag går hem nu när det är såhär kallt ute
så vill jag tro att hon förstår
min älskade vän...

Imorgon så går vi mot ljusare tider igen!

Ken Cassel
20/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger
Publicerad 2017-12-20 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel