Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckligt kär!

Du vet att mina tårar har hållit mig ifrån dig
då du vet vad jag känner för dig
Då du inte har besvarat min kärlek
Så ju längre du är håller dig borta från mig desto
mera känns det okej
För du vet ju om att du har en plats i mitt hjärta
Men jag klarar inte av att se dig med någon annan just nu
då det bringar mig allt för mycket smärta
Så det här är nog det bästa för mig om jag ska orka
härda ut tills mina känslor för dig helt har tagit slut
min älskade Henrietta
Måste bara få dig att försvinna helt ifrån min näthinna
innan jag helt slår bakut
Innan jag svimmar av sorg
Tycker ju inte om att må såhär dåligt
Olyckigt kär
Det tär på mitt självförtroende, vet du, då jag vill
att det ska vara jag och du…

Ken Cassel
20/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger
Publicerad 2017-12-20 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel