Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knas

Det är en sommar
som aldrig kom
Ett knytnävsslag i magen
och jag skrattar rått
fast jag är vikt dubbel
så ser jag stjärnor
och de glimmar där för mig
men du kan inte se dem

Månen hänger över mig
när jag dansar hela natten
och jag hör röster intill
och det är
baby och darling
men jag
jag dansar för mig själv

Det är ord som aldrig landar
för du hade alltid lurar på dig
och jag var som en gammal stumfilm
som spelade upp repriser
du för länge sen sett


Aldrig min hud mot din hud
för låtsas tyckaom skull






Fri vers av mariann
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-06-01 15:50



Bookmark and Share


    juuuuhani
gillar kontrasten mellan titel och dikt. det skapar spänning.
2006-07-03

  Peter Stjerngrim VIP
Ett starkt talande flöde som förtjänar någonting mer än Knas som titel ...
Närhet utan egentlig närvarande äkta syfte och verklig mening kan vara och är så för mig det som gör mer ont än ensamheten ...
2006-07-02

  K*
"Det är en sommar
som aldrig kom
Ett knytnävsslag i magen
och jag skrattar rått"

"och det är
baby och darling
men jag
jag dansar för mig själv"

otroligt snyggt . jag gillar verkligen den här . den är så total .
2006-06-03

  Propella
Din absolut bästa. Jag bara sitter här och vet inte riktigt vad jag ska klämma ur mig. Fantastiskt! Känslan är oslagbar.
2006-06-02

    Oprofessionell
Orden flyter på bra och själva innehållet är helt perfekt och vackert och jag gillar de två sista raderna bäst
2006-06-01

  Dilsewat
Orden faller på plats fint flätade med varandra!
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann