Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

 

 

Din famn

sinnligt mjukt

som att komma hem

som att komma

med hela kroppen 

är din famn

 

Dina kyssar

ger mig stötar 

som att komma hem 

som att komma 

med hela kroppen 

är dina kyssar

 

Din kropp

skänker njutning 

som att komma hem 

som att komma 

med hela kroppen

är din kropp

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 321 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-21 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik