Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik

Ett muntligt slagfält,
där ord blir till vapen,
kompromisser äro fjärran,
otaliga äro beskyllningarna,
ingen som lyssnar på de berörda,
det kallas politik.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-23 02:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, problemet med politik är just att man kompromissar. Det är en av anledningarna till att jag som kristen vare sig engagerar mig politiskt eller röstar. Jesus kompromissar nämligen aldrig.
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm