Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen mening

att falla ut i gråt över saker som man inte vet
någonting om eller känner till eller kan
göra någonting åt
Det är bara att hoppas att man inte ska bli inblandad
eller drabbad av någon annan människas eller regerings
eller diktaturs psykos då de vill ta livet av en
av olika anledningar
Vill att man förgås
För är det så och man blir förvarnad så gäller det väl
att man kan sätta hårt mot hårt
För då lär det inte räcka med att man säger förlåt
Men det får vi väl hoppas att det inte händer
För gör det det är det helt legalt att falla ut i gråt
då det finns en mening…

Ken Cassel
23/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-23 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel