Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till en dotter!

Åh, hon är min lilla, baby
Min lilla dotter på tjugo år
Och hon gör mig crazy
Får mig att göra saker som jag inte annars gör
Ja, jag ställer upp för henne
Hjälper henne
Men så är hon också min lilla flicka som får mitt hjärta
att ticka och slå
Så för henne finns det nästan ingenting som jag inte
kan göra
Och så lär det väl vara ända tills den dagen jag dör
då jag bara vägrar att låta någonting få komma
emellan våran så fina relation
Då ingenting den får förstöra
Så just nu är allting bara som det sig bör
Någonting att vara tacksam för
God Jul på dig, kära dotter...

Ken Cassel
23/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-23 04:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar kärlekshyllning!
God Jul till dig Ken!
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel