Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Vi måste ha varit galna
som trodde vi skulle kunna leva som särbo
För nu går jag ju bara här och tänker på dig
Tänker på dig hela tiden så att det stänker
Kan ständigt se dig framför mig på min näthinna
när du bara håller på och blänker
Strålar om dig
Vilket jag nu saknar att ha vid min sida varenda dag
Så om du vill bli till min sambo
skulle jag bli glad
Vad säger du
Jag säger Ja
Yippie

Vi måste ha varit galna!

Ken Cassel
23/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-23 04:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Världen är galen - lika bra att hänga med!
2017-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel