Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julaftonen skulle ha varit min bror 69:e födelsedag


Symbolik

69, en siffra

upp och ner

ditt liv tog slut vid 42

då insåg jag den upp och nervända verkligheten

 

nu sitter jag här och vänder blad

imorgon skulle du träda i som 69 åring

jsg har alla dessa år paketerat in sorgen

med vackraste julpapper, krulliga snören

...för att jag saknar dig så bottenlöst...

min underbara bror

grattis på födelsedagen

kram från  din syster på jorden 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-23 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP