Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde inte se det komma

Trodde på honom
Min vän
Blev lurad
Förd bakom ljuset
Ett kraftigt misstag
Kommer inte att hända igen
Håller redan på att planera ut en rättvis hämnd
då det är han som kommer bli lurad
och få jobbiga problem på halsen
Payback
Vad tänkte han på egentligen
Jag bara frågar mig…

Kunde inte se det komma!

Ken Cassel
24/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-12-24 04:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel