Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är dömda till helvetet

 

Säg till honom att han ikväll

sover gott

att han inte får huvudvärk.

 

Gör så att han tror på att

allt detta hetsar upp dig

att du är den rätta

han gillar det.

 

Detta händer inte varje dag

jag är trogen av mig

jag brukar inte lura någon.

 

Men djävulen är där och spökar

jag själv vet inte vad som händer.

 

Vi är inte i natt där

vid honom eller henne

vi är otrogna.

 

Jag vet att det inte är rätt

men oss tvingar Lucifer

att vi nuddar varandras läppar.

 

Allt som måste hända låt det hända

ändå om dem måste döma

vi har redan dömt varandra i förväg

ikväll när vi träffades.

 

Pilen har träffat oss i hjärtat

från den svartaste djävulen

så inget är för oss normalt

vi är dömda till helvetet.

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 12 - 24)




Fri vers av Arnela
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-24 20:40



Bookmark and Share


  Fulbergarn
mörkt
2017-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela