Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linslössen

Linslössen finns där

överallt där de finner proselyter

för sin förkunnelse

och där de ser att människor

ser upp till dem

och ger deras ego näring




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-24 22:24



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Jodå!
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP