Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den heliga familjen

Strax för sin död sade min mor;

som då var åttio år fyllda;

till min syster, att hon skulle

ta hand om hennes vigselringar, 

samtidigt som hon pekade på handen

Jag blir rörd när jag tänker på detta

Jag förstår att hon såg sitt äktenskap

och sin familj som något heligt

Och symbolen för detta

var dessa två vigselringar

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-25 12:12



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Jag önskar av hela
mitt hjärta att alla
äktenskap skulle
vara så heliga.
Mycket vacker dikt
om din mor.
2017-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP