Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distans

Observatörer

I går gick tiden bredvid

Allmänning, en mor




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-12-25 19:17



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Vid rätt formulering kan man med få ord fånga in det man vill uttrycka.
Klockrent!
2018-05-06

  Solstrale VIP
På pricken klockrent!
2017-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt bra skrivet!
2017-12-27

    Peter Söderqvist
Spännande relation mellan tid och rum i texten.
2017-12-26

    ej medlem längre
Titeln återspelglas i luften mellan ord och mellan rader. Något ligger nära, men befinner sig ändå utanför eller en bit ifrån. Har vi glidit för långt bort ifrån moder jord?
2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP