Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inga pengar!

Jag har inga pengar att ösa eller slösa bort
Är ingen miljonär så som så många andra är
Måste vända på varenda krona varje månad
för att få allt att gå ihop
För att alla mina räkningar kunna lösa
Betala i tid
Vill inte gärna kommer efter med dem då de företag
som jag är skyldig pengar bara kommer med en
massa kvid
Kommer med en massa kritik
Kritik som de gärna kan bespara mig
För de bryr sig i alla fall inte om utifall jag är fattig
eller rik
Bara de får sina pengar är jag för dem helt unik
Håller öppet sin butik

Jag har inga pengar
Inte just nu i alla fall
Och kommer det in några så finns det alltid hål
att fylla dem i
För frågan är
Kommer jag någonsin ifrån alla dessa olika företag
och banker någonsin bli fri
Kunna gå där i solens sken med fickorna fulla
med pengar
och vissla på en skön melodi helt lycklig
Skuldfri
Det vore något...

Jag har inga pengar att tala om!

Ken Cassel
26/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-26 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel