Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill veta

måste du börja leta efter svar på de frågor som du har
Titta efter om det finns några svar
efterlämnade kvar
Eller om det är som du befar
Det du har anat men inte vetat
Så nu när du vet svaret kan du ta dina beslut oavsett
vilket håll de än drar
För i slutändan är det ju ändå du som bestämmer
om dina egna val…

Om du vill veta är det kanske dags att börja leta?!

Ken Cassel
26/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-26 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel