Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spandex och Latex

Gummi som är som tuggummi
Töjbart
Där en storlek och dräkt passar till alla
Sitter som klistrad på kroppen
En dräkt som kan göra en till en hjälte
En stjärna
En unik stjärna ända högst upp till filmtoppen
Som Spindelmannen kanske
Så köp en Spandex eller Latex dräkt du med
så får du känna på hur det e´
Om det här med gummi är någonting för dig
som du kan tänkas vilja laborera
och leka med

Oj då vad sexig du blev i den där åtsittande dräkten
Sitter på dig som handsken
Måste nog gå till kyrkan och bikta mig för mina
snuskiga tankar hos prästen
Donera lite pengar för mina syndiga tankar
som just nu i mitt huvud bankar
Så Spandex och latex är någonting för dig att ta på dig
till den stora festen, tycker jag
Och så kul du kommer att få och ha...

Ken Cassel
26/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-26 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel