Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängel. fallen.

 

 

vingar. brända.

 

sotiga. blodiga.

 

aska. flagor.

 

runt. rot. fot.

 

aura. spröd. krispig.

 

liklukt. 

 

likt. lukt. från.

 

helvete.




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 569 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-27 16:30



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Och himmelen grät då hon föll...

Tycker mycket om din dikt
den berör mitt hjärta
Tack!
2018-01-10

    ej medlem längre
o det låter förfärligt sårigt smärtsamt
verkligen dåligt !!!
2017-12-27

  Gunnar Hilén VIP
ont ont ont...flugit för nära solen ?
2017-12-27

  Cikoria Blå VIP
annorlunda sätt att avdela texten.
Intressant.
2017-12-27

  S~A •••
Intressanta bilder skapas i mitt inre av denna ! Fin
2017-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik