Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min pappa


Du trodde aldrig

du trodde aldrig på mig som musiker

du trodde att jag skulle bli en uteliggare

idag är jag ju ingen kändis med mycket pengar

men jag klarar mig

och jag skulle ge vad som helst

om du kunde se mig nu




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-27 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP