Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det med den där kvinnan egentligen

Vad har det flugit i henne
Och vad vill hon mig egentligen
Har näst intill blivit helt rabiat
Så full med hat
Och det bara för att jag har gjort slut
Vilket jag gjorde efter att hon hade gått och tjurat
en hel dag och bett mig dra åt helvete
För så kan jag inte ha det
En kvinna som spottar och svär som en man
Som en riktig karl
En pojkflicka ut i tåspetsarna med andra ord
Nej, hon har gjort bort sig och attraherar mig
inte längre
Har sagt åt henne att vi kan vara vänner
Men icke sa Nicke
För nu stalkar hon mig med en massa jobbiga
SmS hela natten
SmS som jag inte orkar svara på hela tiden då det
mest är en massa svammel och dravel
ifrån hennes sida
Så jag har stängt av den för tillfället
Vi får väl se om hon tar sig mödan och kommer
på dörren då istället
Gör hon det måste det ha slagit över helt och hon
borde gå och söka hjälp för det
Något som jag kommer att rekommendera för henne
i sådana fall
To much
Men allt ska nog ordna sig i slutändan ändå ska ni se...

Ken Cassel
28/12-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-28 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel