Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska i mina ögon

Pulsen, den ekar i mitt huvud
Hjärtat arbetar
Det är jobbigt att andas
Allt är suddigt
Jag ser ingenting
Blir vått på mina kinder
Ljudet om mig tynar bort
Allt jag hör är pulsen

Blundar hårt igen
Måste fokusera
Ser mig i spegeln
Möter ögon av aska




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-28 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin