Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment av århundrades samlag


Smärtan att sett
hennes ögon brinna
av åtrå

det var så suveränt
perfekt

Men galenskapen av att bära för
mycket svärta
sån himla smärta

förblindade mina glasklara blå ögon

Det här är bluesen
ut fingerspetsarna elektrificerad




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 225 gånger
Publicerad 2017-12-29 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal