Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta

 

Långt borta

kvinnan

under ekarna

 

hon som bär

västanvinden

i håret

 

och har ett hjärta

med glans av bladguld

och cinnober

 

 

Långt borta

och jag ser

hennes fyllda ämbar

 

efter vandringen

till diktens

djupbrunnar

 

och jag undrar

när vi åter kan dricka

ur samma kåsa

 

 

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-29 19:29



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fina ord om längtan. Så poetiskt fångat.
2017-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP