Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fransk-svensk /Français-suédois


Tant pis ...

Tant pis si te faire rentrer dans ma vie est une erreur, car je n'y cesse de penser à toi, malgré la douleur qui vit dans mon cœur mon amour pour toi n'est pas mort.

Tant pis si nous nous faisons du mal à nouveau, j'ai tenté de voir d'autres hommes, mais dans mon cœur vit un amour qui m'oblige à t'appeler à nouveau.

Tant pis si c'est une erreur fatale, car je me battrai pour l'amour et je n'ai jamais arrêté de t'aimer malgré le mal que tu m'as causée.
--------------------------------------------------------
Det kvittar om att låta dig återvända i mitt liv är fel, ty jag har aldrig slutat att tänka på dig, trots smärtan som lever i mitt hjärta min kärlek för dig är inte död.

Det kvittar om vi gör varandra illa på nytt, jag har försökt träffa andra män, men i mitt hjärta lever en kärlek som tvingar mig att ringa dig på nytt.

Det kvittar om det är ett fatalt misstag, jag kommer att slåss för kärleken och jag har aldrig slutat älska dig trots smärtan du orsakade mig.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-30 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm