Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grandoft

Vinterns första snö har precis landat.
Kärlekens årstid är äntligen här.

Värmen i en brasa,
från en stor eld.
Mysighetskänsla från ett glas varm choklad med grädde.
Den vackraste bredvid sig och en stor filt att krypa ihop sig i.
Starka röda och gröna färger,
ljus i varje fönster.

Glada barn som gör sitt bästa,
för att vara snäll betyder klappar.

Grandoft i varje hus.
Starka dofter av kryddor och julbak.
Gröt som kokas och knäcken som fryser i vinterkylan.

Vinterkänslan är snart i vårat hus.
Kanske bara ska vänta på att hösten har tagit slut!




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 346 gånger
Publicerad 2004-10-04 20:23



Bookmark and Share


  Jenny*
Jag längtar också till vintern, och den underbara julen. Jag köpte en första julklapp igår. Fint att du skrev varm choklad istället för oboy. :)
2004-10-05

    Sandra Petersson
jag riktigt kröp in i din dikt och satt där under filten framför brasan med varm choklad...
2004-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander