Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuschträd, ren himmel - dagen före nyårsafton

Träd tecknade med tunna tuschstreck, och himlen som är så blå, så ljust rentvättad att det känns som det vore vår. Och vinden, morgon dagen innan nyårsafton, känns mer ljummen än midvinterkall ...

Ja, vår, himlablå vår
det kommer ännu en vår
bara vi önskat ett gott nytt år!




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-30 19:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Gott Nytt År! Tuschträd låter som ett nyord, självklart och fint!
2018-01-06

  Jessica Ebbesson
Gott nytt År!
2018-01-05

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Vacker himmel, här var det gråkallt och rimfrost i morse.

Gott nytt år!
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP