Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förvirrade i ett främmande land


En främling i sitt fosterland

Se dig om

Försöker blunda för att inte se rött
Försöker förstå eller ska jag gå.
Jag blir så trött.

Vill fråga för att veta.Ska jag sluta leta eller ska jag fortsätta blunda och inget se eller ååå..Så svårt att förstå.

Jag tänker inte så

//Pierre





Fri vers av Pierre.A
Läst 272 gånger
Publicerad 2017-12-31 01:56



Bookmark and Share


  Pierre.A
Alla vi på jorden vandra så vi kan inte klandra .
Ett samspel måste till om människa på denna jord vill finnas till.


2017-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Men hur gick det för USA:s ursprungsbefolkning?
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A