Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattens visa.


Nattsudd

Vaknar upp och hör regnet piska på bläcket utanför det är väl det jag hör.

Vinden pulserar lika snabbt som orden som rinnande vatten och berör när jag vaknar om natten och hör regn utanför som förför.

//Pierre




Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-12-31 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A