Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min egen diktönskan

Jag önskar att en dikt

ska vara lätt tillgänglig

så att man inte ska behöva

sprängmedel

för att ta sig in i den 

eller behöva hallucinogena droger

för att kunna tillägna sig innehållet

Ljus och luft behövs i allt!

Och rymd ...

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-01 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP