Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslös

Hoppa i din säng.

Gör dina grimascher.

Skrik så högt du kan.

Längta efter vad du vill.

Min kärlek har du alltid.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-01 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varmt och kärleksfullt!
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP