Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2018

Det kommer bli ett skitår som alla andra
Mer brustna hjärtan
Mer brutna vingar
Mer sår som behöver slickas
Mer ansikten att glömma bort
Mer smuts att dras igenom
Och egentligen den enda anledningen till att jag pallar med detta:
Jag är fri
På ett sätt jag aldrig varit förut
Fri från era förväntningar, normer,
Vanföreställningar
Krav
Jag är fri att skapa vad jag än finner trivsamt
Jag är fri att bli skapad på vilket sätt jag än finner trivsamt.
Världen är en kall och obrydd sådan
Jag har bara mig själv att lita på
Ensam är stark
Fuck erat småjidder
Fuck era sociala nätverk
Fuck eran syn som aldrig ser djupt nog
Fuck er som aldrig vill se djupt nog
Fuck er som tror att ni vet nog
Fuck er som tror på nog.
Jag kommer att fortsätta tugga betong
Leva mitt liv
Dö lite varje dag
Lära mig
Lukta på blommor
Det här året också.
Jag använder friheten för att berusa mig
Men friheten berusar mig
Och helt ärligt
Frågan
Varför inte
Har jag fortfarande inget bra svar på.
Men jag är fri
Fri att omfamna mitt och världens mörker
Fri att hålla mina demoner från människor
Fri att vara ensam
Fri att göra all världens uppror
Fri att vara trött
På all världens bullshit
På svältande barn
På droppande bomber
På händer av järn
På ytaytayta
På dumhet
På kylan
På mina egna tillkortakommanden
På människor
På alla jävla obesvarade samtal
På alla som aldrig sagt åt mig att inte ta livet av mig
För det har fan varit nära
Ett par gånger
Och läxan är alltid
Du har bara dig själv
När det gäller
Så fuck allt hat,
Jag tänker fortfarande älska mig
Och älska er era jävla idioter
Även om jag kan bli trött på det med




Fri vers av Bakom ridån
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-01 13:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Bra ingång till 2018.
2018-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån